Door: Ton Van Hoesel
Deel:
29_oss10km.1.jpg

Nieuwe afspraken de komende tijd.

De protocollen van de KNAU nagelezen. Wat we doen is oke. Tweetallen mogen samen trainen, uiteraard op 1 1/2 meter van elkaar, doen zelf de warming-up en de cooling down. Voeren samen het hoofdprogramma uit en verlaten dan ook weer op tijd de accomodatie.
Dus geen groepsvorming. Op de baan hebben we goede afspraken gemaakt, wie waar traint en hoe we inhalen. Via der wielrenbaan. Afgelopen dinsdag ging dat erg goed. 
Omdat we tot 19 januari niet terecht kunnen op de baan van de Internationale school hebben de eigenaren van "Op Noord" na overleg met Luc, zich bereid verklaard om de volgende donderdag open te zijn voor onze clubleden. 17 december, 7 en 14 januari, trainen wij op hun baan. Wel fijn mee gedacht. Waarvoor dank.
Dus op tijd opgeven. Je weet dat de volgende 2 weken alles dicht is, behalve op de zaterdagen. Dan trainen wij vanuit de Hut van Mie Pils. De komende zaterdag echter kun je de 2 km. op de Oirschotse Dijk lopen, je tijd opnemen en doorgeven op onze clubapp. Vanaf 9.00 uur tot half elf. Je mag in tweetallen rennen. Veel succes. De bostraining gaat dan niet door. 

Wens jullie toch heel fijne dagen in deze rare tijd. Ben voorzichtig en geniet van het kleine.
En we hopen dat 2021 voor iedereen heel veel moois brengt!!

En hopen dat we straks weer leuke wedstrijden kunnen lopen zoals Ik vroeger veel heb kunnen doen.

 

Ton.