Door: Ton Van Hoesel
Deel:
28_veldhoven10.jpg

Coronamaatregelen en de komende weken.

Beste snelle mensen
Vanmorgen met Luc overlegd en alles opgezocht i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen. Groepstrainingen mogen niet plaatsvinden. Wat wel mag is in tweetallen een programma afwerken met inachtname van de anderhalve meter afstand...
Vandaar dat we vanavond in tweetallen trainen op ruime afstand van elkaar. Niet verzamelen en niet blijven hangen. Zo werken we mee met het bestrijden van de kwalijke corona-effecten.
Omdat de Internationale school zijn deuren moet sluiten, zullen we daar niet kunnen trainen tot 19 januari.
Of deze donderdag ook uitvalt, zullen we nog laten weten.
Ook blijft Op Noord gedurende de 2 weken Kerstvakantie gesloten.

De komende zaterdag kunnen jullie zelfstandig in tweetallen de 2 km. run op de Oirschotse Dijk uitvoeren. Niet verzamelen en op eigen gelegenheid. Tijden doorgeven op onze club app.

De daaropvolgende zaterdagen, kunnen de bostrainingen bij de Hut van Mie Pils wel doorgang vinden. Meld je in tweetallen aan, en volg het programma in het natuurgebied. Ook hier weer, niet verzamelen en blijven hangen. We moeten echt geen gezondheidsrisico's nemen.

Binnenkort komt er een trainingsschema op onze site bij het nieuws, zodat je zelfstandig of met een traininggenoot dit programma kan uitvoeren.

Ondanks de speciale tijd, waarin we beland zijn, moet ik toch zeggen, dat we heerlijk aan het trainen zijn en dat we straks staan te popelen om weer aan de bak te kunnen. Hou het nieuws in de gaten toppers!

Fijne feestdagen gewenst voor jullie en je geliefden, een mooi 2021 en al het goede.

Luc , Irmgard en Ton.