Door: Ton Van Hoesel
Deel:
27_LuzanJanssenNK150020182.jpg

Afspraken training op dinsdag en donderdag. Coronatijd.

Aangezien corona een sterke wissel trekt op ons sportgebeuren (Annulering van alle wedstrijden), is het ook zo dat we de regels van het trainen op de baan en in het bos gaan aanpassen.
Dit voor ieders gezondheid en veiligheid.

Voor de komende dinsdag en donderdag is het voortaan nodig, om je de dag van te voren aan te melden via mijn e-mail; hoesel@on.nl
Dan kunnen er groepjes van 4 gevormd worden, die elk op een ander tijdstip binnenkomen, een opdracht en programma krijgen, alsmede een plek toegewezen krijgen om hun oefeningen te doen. Het inlopen gebeurt dan buitenom.
Dat wil zeggen, dat je ook kunt aangeven, met wie je wilt trainen. Om de 5 minuten komt dan de volgende groep binnen.Altijd op de dag vooraf voor 18.00 uur doorgeven, zodat je de avond vooraf bericht van mij krijgt.
We gebruiken op de dinsdagavond ook een stukje van de fietsbaan, zodat we bij het passeren daar gebruik van kunnen maken. Ook lopen we in treintjes op 1 1/2 meter van elkaar. 
We kunnen geen gebruik maken van de kantine en ook onze spullen leggen we op het binnenterrein iets uit elkaar.
Op de donderdag gebruiken we baan 1, 3 en 6 voor de groepen. Ook het uitlopen op de dinsdagavond buitenom. Op donderdag kan dat op de baan.

Ook voor de zaterdagochtend training in het bos (Hut van Mie Pils) een dag van tevoren melden, zodat je op vrijdagavond bericht krijgt van hoe laat en in welke groep. Er doen ook atleten van Asterix mee.

Tevens stop ik per 1 november met het trainen van de pupillen op donderdag avond (18.00-19.00 uur). Dat heeft met drukte te maken en met het kleine aantal sporters.

Hopelijk kunnen we toch heerlijk doortrainen in veilige omstandigheden., Het vergt discipline, maar dat is het zeker  waard..

Op naar de dinsdagavond!!

Ton.