ALGEMEEN
Dat Running Team Eindhoven je gratis (maar verplicht) aanmeld bij de Atletiekunie heeft de volgende voordelen:

  • Ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Je valt onder de Ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering van de Atletiekunie.
  • Atletiekunie Ledenpas. Je wordt automatisch aangemeld bij de Atletiekunie en ontvang je de digitale ledenpas. Voordelen zijn: recht op de ledenprijs voor het volgen van opleidingen, recht op de ledenprijs voor congressen en/of themadagen, korting op tickets voor de Nederlandse Kampioenschappen, 10% korting bij veel hardloopspeciaalzaken en er zijn collectieve verzekeringen afgesloten.
  • Aangesloten vereniging. Je profiteert van de voordelen die de organisatie van de vereniging heeft, zoals: door de Atletiekunie opgeleide trainers, korting op opleidingen en bijscholingen, ondersteuning (o.a. op het gebied van beleidsplannen, accommodatiezaken, vrijwilligersbeleid, etc.), regionaal voorzitters overleg, online administratiemodule, etc.
  • Wedstrijdlicentie. Met een wedstrijdlicentie (apart aanvragen) kun je deelnemen aan Nederlandse Kampioenschappen en baanwedstrijden. Ook heb je bij sommige loopevenementen de mogelijkheid om later in te schrijven, zoals bij de Dam tot Damloop.
  • Bij tussentijdse opzegging blijft men de donateursbijdrage, die bij vooruitbetaling dient te worden voldaan, verschuldigd tot het einde van het kwartaal. Restitutie is niet mogelijk.
  • Nieuwsbrief. Je kunt de nieuwsbrief van Hardlopen.nl ontvangen met interessante loopsport gerelateerde artikelen.
  • Deelname loopevenementen. Bij veel loopevenementen ontvang je korting op het inschrijfgeld. Bij voorinschrijving kunnen de kortingen oplopen tot 15%. Bij deelname aan loopevenementen kun je je inschrijven met de naam van de vereniging.
Facebook
Contact
instagram